-
Mini muffinki z nadzieniem orzechowo-kakaowym bezglutenowe BIO 200 g Naten
Składniki: JAJA* 23 %, olej słonecznikowy*, nadzienie z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao* 17 % [ORZECHY LASKOWE* 8,5 %, cukier trzcinowy*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 2,4 %, emulgator: lecytyny ...
Więcej4,58 $
-
Ciastka brownies z czekoladą i orzechami laskowymi bezglutenowe BIO 170 g Naten
Składniki: JAJA*, cukier trzcinowy jasny*, czekolada gorzka* 13,5 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, inulina z agawy*, kawałki ciemnej czekolady* 6,8 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, ...
Więcej4,58 $
-
Ciastka w polewie czekoladowej sticks bezglutenowe BIO 130 g Naten
Składniki: czekolada mleczna* 41 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełnotłuste*, miazga kakaowa*, wanilia sproszkowana*), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, mąka kukurydziana*, margaryna (MASŁO shea*, olej słonecznikowy*, woda, sól, ...
Więcej4,02 $
-
Mini muffinki z nadzieniem truskawkowym bezglutenowe BIO 200 g Naten
Składniki: JAJA*, dżem malinowy* 17 % (cukier trzcinowy*, maliny* 8 %, przecier cytrynowy*, substancja żelująca: pektyny), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy jasny*, skrobia ziemniaczana*, miód*, syrop z tapioki*, syrop ryżowy*, ...
Więcej4,43 $
-
Ciastka talatki z dżemem malinowym bezglutenowe BIO 130 g Naten
Składniki: dżem malinowy* 44,5 % (cukier trzcinowy*, maliny* 21 %, przecier cytrynowy*, substancja żelująca: pektyny), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, mąka kukurydziana*, cukier trzcinowy jasny*, margaryna* (MASŁO shea*, olej słonecznikowy*, woda, ...
Więcej3,51 $