Tel: 602 490 100     |    Do darmowej dostawy zostało: 499,00 zł

Fluor w pastach do zębów – przyjaciel czy wróg?

Fluor w pastach do zębów. Wokół tematu past do zębów ...

Czytaj więcej

Jeżówka purpurowa – na poprawę odporności

Jeżówka purpurowa to roślina, która nie tylko stanowi piękną ozdobę ...

Czytaj więcej

Miód na odporność i przeziębienia

Miód to produkt należący do superżywności (superfood) powstający z nektaru, ...

Czytaj więcej

Jesienna regeneracja skóry i włosów

Regeneracja po lecie. Lato to czas kiedy cieszymy się pogodą ...

Czytaj więcej

Suplementy Powerbiotic – zdrowie prosto z jelit

Wobec ostatnich odkryć naukowych dotyczących mikrobiomu (zespołu mikroorganizmów zasiedlających jelita), ...

Czytaj więcej

Selen i jego właściwości

Selen (Se) jest pierwiastkiem śladowym, który pełni ważne funkcje dla ...

Czytaj więcej

Suplementy magnezowe Dr Ann’s

CalmMagFamilyMagImmunoMag Marka Dr Ann’s została założona przez dwójkę farmaceutów, którym na ...

Czytaj więcej

Koniczyna łąkowa – pomocna nie tylko w menopauzie

Koniczyna łąkowa (Trifolium pratense L.) nazywana jest też koniczyną czerwoną, ...

Czytaj więcej

Właściwości zdrowotne octu

Istnieją różne rodzaje octu np.: spirytusowy, jabłkowy, balsamiczny, ryżowy czy ...

Czytaj więcej

Czym zastąpić mleko?

Pamiętamy na pewno kampanię „Pij mleko! Będziesz wielki” organizowaną przez ...

Czytaj więcej

Dlaczego nie powinniśmy pić wody z plastikowych butelek?

W trakcie panujących upałów coraz więcej się mówi o konieczności ...

Czytaj więcej

Jak latem uzupełniać elektrolity w organizmie?

Elektrolity to jony soli rozpuszczalne w wodzie i przewodzące w ...

Czytaj więcej

Berberyna – nie tylko dla cukrzyków

Berberyna to naturalny, izochinolinowy alkaloid pochodzenia roślinnego, występujący m.in. w ...

Czytaj więcej

Klarowane masło ghee – co warto wiedzieć?

Masło ghee (ghi) wywodzi się z krajów azjatyckich, Bliskiego Wschodu ...

Czytaj więcej

Czarny bez - właściwości lecznicze i kosmetyczne

Czarny bez (Sambucus nigra) to krzew, który możemy dość powszechnie ...

Czytaj więcej